Ontdek Cateringmogelijkheden bij TV Studio Veenendaal

Welkom bij studio's van TV Studio Veenendaal, waar je tegen een meerprijs kan kiezen uit een uitgebreide of eenvoudige catering. Of je nu een talkshow, interview, online evenement, productpresentatie, livestream, of iets anders opneemt, TV Studio Veenendaal biedt niet alleen de perfecte opnameruimte maar ook diverse cateringmogelijkheden.

Alles-in-één Cateringervaring

Bij TV Studio Veenendaal zorgen we voor alles, inclusief de catering indien gewenst. Geniet van een zorgeloze opnamedag met onze alles-in-één cateringervaring. Geen zorgen over pauzes of dorstige momenten - we staan klaar om je te verwennen met een scala aan drankopties. De koffie, thee en frisdranken zijn bij de studiohuur inbegrepen!

Koffie- en Theevoorzieningen

Laat de geur van vers gezette koffie en thee je opnameomgeving omarmen. Onze koffie- en theevoorzieningen zijn inbegrepen bij de huur van een studio. Of je nu een oppepper nodig hebt voor een lange opnamedag of gewoon wilt genieten van een warme drank, we hebben de voorzieningen om aan je behoeften te voldoen.

Verfrissende Frisdranken

Houd het hoofd koel met onze selectie van verfrissende frisdranken. Of je nu een fan bent van cola, sinaasappelsap, of gewoon bruisend water, de huur is inclusief diverse frisdranken die bijdragen aan een aangename opname-ervaring.

Eenvoudig Reserveren met Catering

Reserveren van een studio met catering is net zo eenvoudig als het klinkt. Vertel ons over je wensen, en wij zorgen ervoor dat niet alleen de studio klaar is, maar ook dat er een smakelijke maaltijd en een selectie drankjes voor je klaarstaat. Het is onze manier om je opname-ervaring compleet te maken.

Catering op Maat

Bij TV Studio Veenendaal begrijpen we dat iedereen verschillende smaken heeft. Daarom bieden we catering op maat aan. Heb je specifieke voorkeuren of dieetwensen? Laat het ons weten, en we passen onze catering aan om aan jouw behoeften te voldoen.

Reserveer een Studio met Catering en Laat Je Verwennen

Kies voor een studio bij TV Studio Veenendaal en geniet niet alleen van een professionele opnameplek, maar ook van heerlijke catering. Neem vandaag nog contact met ons op om een studio te reserveren met cateringopties die passen bij jouw smaak en stijl.

catering